AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye satmak

Kahve falında yeşil fasulye satmak

Kahve falında yeşil fasulye satmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye satmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye satmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye satmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir