AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye satmak

Kahve falında fasulye satmak

Kahve falında fasulye satmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, problemlerinin çözüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye satmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında fasulye satmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye satmak onu dinleyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye satmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye pilav yemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek emeklerinin karşılığını alacağına, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye piştiğini görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, duyguların karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye pişirdiğini görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir