AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek mutlu günler yaşanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış fasulye görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış taze fasulye görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek kazancının günden güne çok artacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak sevdiğine kavuşacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek kazancının günden güne arttıracağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir