AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye görmek

Kahve falında yeşil fasulye görmek

Kahve falında yeşil fasulye görmek zorluklarının kalmayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil fasulye yemek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye almak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak zor günlerin sona ereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek kendi işine sahip olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir