AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak güzel günler geçireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına alamet eder.

Kahve falında pazardan taze fasulye almak borçların hafifleyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında pazarda yeşillik görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, düşünmeden adımlar atayacağına inanılır.

Kahve falında pazardan yeşillik almak prestij kaybı yaşayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek yeni başlangıçlar yapacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye satmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir