AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye fidesi görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek çalışmalarının takdir edileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fide görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek düşmanından uzak olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir