AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye fidesi görmek

Kahve falında fasulye fidesi görmek

Kahve falında fasulye fidesi görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok zengin olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye fidesi görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında gül fidesi görmek muradınıza ereceğinize, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek insanlarla arasının iyi olacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek yeni bir araba satın alınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında domates biber fidesi görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında fide dikmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir