AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber fidesi görmek

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek işlerin rayından çıkacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yüksek tahsil yapacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi gördüyseniz:

  • Finansal veya iş hayatınıza göre değişiklikler yapmanız geçmişe oranla kolaylaşabilir.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet eder.

Kahve falında biber fidesi dikmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, düşmanlarını kaybetmeye alamet eder.

Kahve falında biber fidesi görmek kötü duygularından arınacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında domates biber fidesi görmek hayaline kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fide görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir