AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taze fasulye görmek

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taze fasulye gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, malların çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek hayatının iplerini eline alacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye kırmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış taze fasulye görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında taze fasulye pişirmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir