AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye pişirmek

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye pişirdiğini görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek kazancının günden güne artacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye pişirdiğini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye pişirmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze fasulye pişirmek onu borçtan kurtaracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye pişirdiğini görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir