AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kendisini geliştireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek kazancının günden güne arttıracağına, başarısız olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında bahçede fasulye görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir