AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Kahve falında etli yeşil fasulye yemek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği yapmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye yemek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye ayıklamak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir