AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil etek giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giymek malvarlığının artacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk etek giymek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek ferah bir eve geçileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mini etek giymek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah mini etek giymek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir