AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik koparıp yemek

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının da çözüleceğine, iş yeri sahibi olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, konfor içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek hasta ve üzgün olacağına, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil erik yemek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik yemek ve görmek büyük emekler vereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil erik koparıp yemek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir