AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma suyu içmek

Kahve falında yeşil elma suyu içmek

Kahve falında yeşil elma suyu içmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yolculuğa çıkmaya, manevi huzurdan da nasipleneceğine, işinde en iyisi olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında elma suyu içmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şişeden su içmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında elma sirkesi içmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir