AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tatlı elma görmek

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tatlı elma gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek dertlerin sona ereceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok yükseleceğine inanılır.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında tatlı elma yemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı elma görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek hüsrana uğratacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir