AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma suyu içmek

Kahve falında elma suyu içmek

Kahve falında elma suyu içmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yolunun hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında elma suyu içmek gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek aç kalacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında elma suyu içmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elma sirkesi içmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde elma görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde elma görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma suyu sıkmak borçlarının biteceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla su içmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında evliyadan su içmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir