AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, riske atılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili tarlada yürümek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarla yolunda yürümek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir