AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dondurma görmek

Kahve falında yeşil dondurma görmek

Kahve falında yeşil dondurma görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerin eski haline döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dondurma gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dondurma yemek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dondurma görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma dağıtmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Kahve falında bademli dondurma yemek kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma almaya gitmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü dondurma görmek onu isyan noktasına getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir