AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında dondurma görmek

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında dondurma gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında buzdolabında dondurma görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabı hediye almak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında buzdolabına girmek ticari faaliyetlerinin artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek kısmetinin kapanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabını silmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında dolma görmek sorunlarını aşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir