AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dondurma yemek

Kahve falında yeşil dondurma yemek

Kahve falında yeşil dondurma yemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dondurma yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında yeşil dondurma yemek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dondurma görmek lüks, konfor içinde olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında meyveli dondurma yemek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi dondurma yemek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı dondurma yemek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında sade dondurma yemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma almak yemek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dondurma yemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir