AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma dağıtmak

Kahve falında dondurma dağıtmak

Kahve falında dondurma dağıtmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dondurma dağıtmak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Kahve falında dondurma dağıtmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulur.

Kahve falında külahta dondurma yemek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dondurma yemek pişman olacağı şeyler yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında dondurma aldığını görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde dondurma görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle dondurma yemek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek kafasını rahatlatacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sütlü dondurma görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir