AnaSayfa / Genel / Kahve falında direğin tepesine çıkmak

Kahve falında direğin tepesine çıkmak

Kahve falında direğin tepesine çıkmak evliliğinde mutlu olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yeni duygular tadacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir direğe çıkmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında direğe çıkmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi direğine çıkmak projenin gerçekleştirileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elektrik direği görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan direk görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir