AnaSayfa / Genel / Kahve falında direğe tırmanmak

Kahve falında direğe tırmanmak

Kahve falında direğe tırmanmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, güzel bir hayat süreceğine, bilakis malının çoğalacağına, aşının da çoğalacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında direğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında direğe tırmanmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç direk görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun direk görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon direği görmek neşesinin de yerine geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi direği görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında elektrik direği görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir