AnaSayfa / Genel / Kahve falında direk yıkıldığını görmek

Kahve falında direk yıkıldığını görmek

Kahve falında direk yıkıldığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bazı konularda önayak olunacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kurtuluşa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında direk yıkıldığını gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan direk görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında direğin yıkıldığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz direk görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton direk görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak yaşanan yokluğun biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek direğe çıkmak karanlıkların aydınlanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında taş direk görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir