AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çorba görmek

Kahve falında yeşil çorba görmek

Kahve falında yeşil çorba görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çorba gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çorba görmek üçüncü gözünün açılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çorba içmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba yaptığını görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında çorba pişirdiğini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir