AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenli yolda yürümek

Kahve falında çimenli yolda yürümek

Kahve falında çimenli yolda yürümek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çimenli yolda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında çimenli yolda yürümek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimen yolmak maddi olarak zarar edileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak çimende yürümek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çimen üzerinde yürümek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimende yürümek dünya malı edineceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çimen üstünde yürümek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir