AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çeltik tarlası gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çeltik tarlası görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çeltik tarlası görmek strese gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeltik görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çeltik biçmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek yürek yakan biri haline geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir