AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hak yoluna döneceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada salatalık toplamak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık tarlası görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Kahve falında yeşil biber ve salatalık görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil salatalık almak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dalında yeşil salatalık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil salatalık görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir