AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek galibiyetlerinin artacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşile boyanmış ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak yüksek diploma alacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmış ev görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ev boyası görmek ona emek vereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi yeşile boyanmış görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin yeşile boyandığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir