AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru boya kalemi görmek

Kahve falında kuru boya kalemi görmek

Kahve falında kuru boya kalemi görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru boya kalemi gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet eder.

Kahve falında kuru boya kalemleri görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boya kalem görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisini korumaya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı kalemler görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem boya görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boya kalemi almak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir