AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem boya görmek

Kahve falında kalem boya görmek

Kahve falında kalem boya görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem boya gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Kahve falında rengarenk boya kalemleri görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı kalemler görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek dertleri biteceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı kalem görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında boya kalemi almak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru boya kalemleri görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir