AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya kalemi görmek

Kahve falında boya kalemi görmek

Kahve falında boya kalemi görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boya kalemi gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında rengarenk boya kalemleri görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında boya kalemi görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında boya kalemi almak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalettir.

Kahve falında boyalı kalemler görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boya kalem görmek satışların düşeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında kalem boya görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir