AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı kalem görmek

Kahve falında boyalı kalem görmek

Kahve falında boyalı kalem görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı kalem gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında rengarenk boya kalemleri görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyalı kalem görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boyalı kalemler görmek hırpalanacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boya kalem görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında boya kalemi görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir