AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyalı kalemler görmek

Kahve falında boyalı kalemler görmek

Kahve falında boyalı kalemler görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında boyalı kalemler gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru boya kalemleri görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kalem boya görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Kahve falında boya kalem görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk boya kalemleri görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında boya kalemi görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir