AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze börülce görmek

Kahve falında taze börülce görmek

Kahve falında taze börülce görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze börülce gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında taze börülce görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında taze börülce toplamak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında börülce toplamak eğlenceli günler yaşayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında yeşil börülce yemek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil börülce toplamak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börülce tarlası görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börülce salatası görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir