Kahve falında yeşil bornoz görmek

Kahve falında yeşil bornoz görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bornoz gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bornoz görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bornoz giyen birini görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi bornoz giymek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek kısmetinin açılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bornozlu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi bornoz görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bornozla görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top