AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını bornozla görmek

Kahve falında arkadaşını bornozla görmek

Kahve falında arkadaşını bornozla görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını bornozla gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında arkadaşını bornozla görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, tövbe etmeden vefata alamet eder.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo bornoz görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalet eder.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bornoz görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bornoz görmek hayattan her istediğini alacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek bornozu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir