AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornoz giyen birini görmek

Kahve falında bornoz giyen birini görmek

Kahve falında bornoz giyen birini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bornoz giyen birini gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında siyah bornoz görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bornoz giymek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Kahve falında bornoz almak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında sarı bornoz giymek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozlu adam görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bornozlu görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu bornoz görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir