AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bornoz görmek

Kahve falında mavi bornoz görmek

Kahve falında mavi bornoz görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bornoz gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında mavi bornoz görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi bornoz giymek kurtuluşu yakalayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi bebek bornozu görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bornozla görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eşini bornozla görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bornoz giymek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir