AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bornozlu görmek

Kahve falında birini bornozlu görmek

Kahve falında birini bornozlu görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birini bornozlu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bornoz almak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini bornozla görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini bornozlu görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozlu erkek görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini bornozla görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında bordo bornoz görmek bunalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek bornozu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor bornoz giymek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir