AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boncuk görmek

Kahve falında yeşil boncuk görmek

Kahve falında yeşil boncuk görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, geçim derdinin olmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil boncuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında yeşil boncuk görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk takmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil nazar boncuğu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil boncuk dizmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, gönlünce harcama yapmasına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir