AnaSayfa / Genel / Kahve falında başak tarlasında yürümek

Kahve falında başak tarlasında yürümek

Kahve falında başak tarlasında yürümek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında başak tarlasında yürümek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada başak görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret eder.

Kahve falında başak tarlasında görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulur.

Kahve falında sarı başak tarlası görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ekin başak görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış başak görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir