AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek sıkıntılarının geçeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, muradının gerçekleşeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında sürülü tarla görmek hayallerini gerçekleştireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işarettir.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek kazancın yarı yarıya artacağına, önemli sorumluluklar alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek aile hayatının kötüye gideceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek ticaret hayatına atılacağına, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir