AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla yolunda yürümek

Kahve falında tarla yolunda yürümek

Kahve falında tarla yolunda yürümek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ölümcül hastalıklara işaret, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tarla yolunda yürümek gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında tarla yolunda yürümek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında orman yolunda yürümek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında tren yolunda yürümek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında tren yolunda yürüdüğünü görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kabe yolunda yürümek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında köy yolunda yürümek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir