AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, haram mala, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda tırmanmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir