AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir dağa tırmandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında atla dağa tırmanmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dağa tırmandığını görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağı tırmanmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir