AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dağa tırmanmak

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dağa tırmanmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında dik dağa tırmanmak makbul olan mallar edineceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmandığını görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir