AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisini eve kapatacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yeterli kimse haline geleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek kendisine şifa olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı bileklik görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı bileklik görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bileklik görmek sorunların ve engellerin biteceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bileklik takmak her zaman el üstünde tutulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir