AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır gübresi görmek

Kahve falında sığır gübresi görmek

Kahve falında sığır gübresi görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında sığır gübresi gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sığır gübresi görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gübre yığını görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına yorulur.

Kahve falında gübre temizlemek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında gübresi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek gübresi görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gübre atmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak ters giden olayların düzeltileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak ve gübre görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir